قیـام

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا

قیـام

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا

قیـام

اگر بند بند استخوان‌های مان را جدا سازنند، اگر سرمان را بالای دار ببرند، اگر زنده زنده در شعله‌های آتش‌مان بسوزانند، اگر زن و فرزندان و هستی‌مان را در جلوی دیدگان‌مان به اسارت و غارت برند، هرگز امان‌نامه‌ی کفر و شرک را امضا نمی‌کنیم. ما مظلومین همیشه تاریخ، محرومان و پابرهنگانیم. ما غیر از خدا کسی را نداریم و اگر هزار بار قطعه قطعه شویم دست از مبارزه با ظالم بر نمی‌داریم.

عضويت در خبرنامه


موسسه بيان معنوي

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۲ ثبت شده است

چند کلیپ مهم صوتی و تصویری برای این روزهای ما. یادمان باشد در مواقع فتنه چشم و گوشمان به اشاره مولا و مقتدایمان باشد و گرنه هیچ تضمینی برای سقوط ما هم وجود ندارد...

۱۳۹۲/۰۲/۱۶

فوتوکلیپ: «التزام به قانون»

منبع

پنج محور بیانات رهبر انقلاب درباره انتخابات

لینک منبع

مجاهدت برای خدا

لینک منبع

مستند سه قسمتی ایران و غرب محصول شرکت بروک لپینگِ بی بی سی انگلیس است که با همکاری شبکه نشنال جئوگرافیک، فرانس ۳، ان اچ کی و پرس تی وی ساخته شده است. این مستند چالشهای بین انقلاب اسلامی با غرب را در رویدادهای مختلف بعد از انقلاب مرور می کند. در مورد اعتبار مطالب مطرح شده در این مستند قضاوتی نمی کنم.

از جمله موضوعاتی که این مستند به آن پرداخته تحلیل منازعه ایران و غرب در زمان جرج بوش پدر و آقای هاشمی رفسنجانی است. آقای هاشمی احتمالاً باید این جمله بوش پدر را خوب به خاطر داشته باشند "حسن نیت ، حسن نیت می آورد." این جمله نوعی دعوت طرف ایرانی به مذاکره بود.

جرج بوش پدر

این پیام جرج بوش از طرف ایرانی با واکنش مثبت مواجه می شود. قرار بر نشان دادن حسن نیت می شود و اینکه طرف ایرانی ابتدا حسن نیتش را نشان دهد! برای نشان دادن حسن نیت، طرف غربی پیشنهاد می کند ایران اسرای فرانسوی در دست حزب الله لبنان را آزاد کند.

اینکه نتیجه این مذاکره و تعامل سازنده! آقای هاشمی با غرب چه می شود را پیشنهاد می کنم خودتان ببینید. اما در هر صورت این تجربه نمونه خوبی برای تشخیص حقیقت ادعای کاندیداهای حال حاضر ریاست جمهوری است که مدعی مذاکره و حل اختلافات با غربند. این یک نمونه از کوتاه آمدن در برابر غرب است. نتیجه گیریش با خودتان.

 

دریافت
حجم: 29.6 مگابایت

مدت زمان: 10 دقیقه و 1 ثانیه

دانلود اصل مستند به همراه تحلیل و بررسی در سایت فتیان

انتخابات سال 92 دارد لحظه به لحظه نزدیکتر می شود. عده ای نامزد شده اند. عده دیگری دنبال هرکدام از این افراد راه افتاده اند. از این شهر به آن شهر. هر کسی دارد لشکریان خودش را سازماندهی می کند. جلسات پشت سر هم، شبکه سازی، نیروچینی، چاپ و تکثیر تبلیغات. انواع رسانه ها را بکار می گیرند و خلاصه تنور انتخابات دارد داغ می شود. اما نسبت من و شما با این تنور داغ چیست؟

کاندیداهای ریاست جمهوری 92

عده زیادی از مدتها قبل دست به کار شده اند، خمیرشان را ورز داده اند و منتظر داغ شدن تنورند تا نان خودشان را از آن درآورند. بعضی نانی بزرگتر ، بعضی کوچکتر. اما این تنور با من و شمایی که از این نانها نخورده ایم و انشاء الله نخواهیم خورد هم نسبتی دارد؟ آیا تکلیف ما همین مقدار که روز انتخابات برویم سر صندوق و به هرکه خوشمان آمد رأی بدهیم و خلاص؟

آیت الله میرباقری در کتاب ولایت الهیه خود می فرمایند اعمال انسان چه خوب و چه بدش بسته به حوزه تأثیرشان به صورت کلی در سه سطح قرار می گیرند. اعمال فردی، اجتماعی و تاریخی. اعمال فردی آندسته اعمالی هستند که حوزه اثرشان مثبت یا منفی خود فرد است. مثل مسواک زدن. اعمال اجتماعی هم به همین نسبت اعمالی هستند که حوزه اثرشان در یک اجتماع و در یک مقطع زمانی است. مثلاً ساخت یک پل. همچنین اعمال تاریخی نیز اعمالی هستند که حوزه اثرشان طول تاریخ است. مثلاً یاری سیدالشهداء در صحرای کربلا. همه این اعمال را هم با همین اعضاء و جوارح عادی خودمان انجام می دهیم اما ارزش آنها بسیار با یکدیگر متفاوت است.

اکنون دوباره به صحنه انتخابات نگاه کنیم. ظاهراً رقابت بین چند نفر کاندیدای ریاست جمهوری است. اما نه اگر بیشتر دقت کنی چشمان نگران مسلمانان کشمیر و پاکستان و افغانستان و مظلومان دیگری در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، بحرین و افریقا و امریکا را هم خواهی دید که با نگرانی به این انتخابات چشم دوخته اند. از آن طرف گرگ هایی هم از داخل و خارج به این انتخابات خیره شده اند و از مدتها قبل لشکریان خود را فراخوانده اند و سناریوها نوشته اند.

حال مائیم و این صحنه بزرگ تاریخی و امتحانهایی که از همه ما گرفته خواهد شد.

"آقا بیخیال ما شو. ما از این اجرهای عظیم نخواستیم. درس دارم، قرض دارم، حال ندارم."

اینگونه نیست که تنها کسانی که نامزد شده اند یا دارند برای کسی تبلیغ می کنند وارد در این صحنه امتحان الهی شده باشند. همه با هم وارد شده ایم. همه امتحان می شویم. البته که هرکس به اندازه وسع و توانش تکلیف دارد اما اینگونه نیست که فقط برخواستن ها عمل حساب شود. خیر نشستن ها هم خودش عملی است.

خلاصه اینکه همه ما در حال ورود به یک صحنه امتحان بزرگ تاریخی هستیم. تکلیف تک تک ماست که برای شناسایی نامزد اصلح اقدام کنیم. بخوانیم، ببینیم، بپرسیم و آنگاه که به نتیجه رسیدیم برای دفاع از جبهه حق قیام کنیم.